Jobba på Springlife

Din karriär hos oss börjar här!
Affärsansvarig/Client Executive

Som affärsansvarig har du en nyckelroll i vår verksamhet där du arbetar med nykundsförsäljning av vår SaaS-produkt FollowApp. Du äger hela kedjan från prospektering, genom hela säljprocessen till förhandling och avtalsskrivning. Du arbetar aktivt för att säkerställa att kunden är nöjd och att realationen förblir god. Målet är att vägleda kunden fram till rätt lösning där du arbetar mot en personlig budget med hjälp av moderna systemstöd. För att förstå och leverera rätt lösning och ge förstklassig service kommer du att få en on-boarding och utbildning inom området. Du kommer att arbeta nära ihop med övriga inom säljgruppen för att skapa trygghet för dig vilket i slutändan leder till bästa tänkbara lösning för kunden.

Du kommer fokusera på vårt produktutbud som är en modern molnbaserad tjänst för företags beslutstöd för att optimera deras prestation. Oftast sker försäljningen genom en väldefinierad säljprocess direkt mot kundernas VD. Säljare hos oss har därför insyn i ledningsgrupparbete och kan koppla organisationers prestation till företags lönsamhet och spåra detta i deras nyckeltal. Placering på kontoret i Stockholm.

Vi erbjuder:

  • En nyckelroll i vår organisation
  • Att vara en del av ett marknadsledande managementbolag, ett starkt varumärke och en evidensbaserad produkt
  • En stark kultur med korta beslutsvägar och en öppenhet för idéer och utveckling

Om dig – erfarenheter och personliga egenskaper

  • Har ett par års erfarenhet av B2B försäljning, gärna med fokus på försäljning mot VD
  • Erfarenhet av att framgångsrikt sälja produkter för SaaS-företag
  • Du räds inte för nykundsbearbetning och du kan skapa starkt fokus inom detta samt att du har erfarenhet av att nå avslut inom uppsatta tidsramar.
  • Har förmågan och erfarenheten för att kunna identifiera och bygga relationer med VD och ledningsgrupper
  • Arbetar självgående och har även lätt för att samarbeta i säljgrupp samt i tillfälliga konstellationer

Din profil

Du som söker är proaktiv, känner ett starkt engagemang och en vilja att lyckas. Du är van att uppnå mål och du har koll på siffror och budget. Branscherfarenhet ser vi som en bonus, men dina personliga egenskaper är det viktigaste för att trivas och bli framgångsrik i rollen. Vi tror att du älskar försäljning och kundrelationer.

Ansökan

  1. Ring vår VD Daniel Isberg (070-777 00 81) och beskriv din erfarenhet av försäljning och hur du kan bidra i vår tillväxtresa.
  2. Skicka mejl med kort presentation och bifogat CV till Daniel Isberg

Spontanansökan!

Vi på Springlife är alltid intresserade att rekrytera nya kollegor. Det gör vi genom att du kontaktar oss med ditt CV och en kort beskrivning om vem du är och hur du tror att du kan få oss och våra kunder att växa. Vi tror att du har lång erfarenhet av att arbeta som chef, som konsult inom förändringsledning eller kanske som affärsansvarig för att utveckla relationen med nya kunder.

Skicka in ditt CV här!