Jobba på Springlife

Din karriär hos oss börjar här!
Utvecklingskonsult

Som konsult hos Springlife har du en nyckelroll i vår verksamhet där du arbetar med leverans av hela vårt tjänsteutbud till våra kunder. Du tycker det är roligt att arbeta med våra kunder och du stimuleras av att våra kunder växer som individer och som organisation. Du kommer arbeta självständig men med stöd från hela Springlife-teamet. Centrala delar i leveransen kommer vara resultatet i Springlifes prestationsanalys samt vår molnbaserade tjänst FollowApp som skapar beslutstöd för företags att optimera sin prestation. Oftast sker leveransen digitalt med det förekommer även att vi är ute hos kunderna som befinner sig i hela Sverige.
En viktig del i våra leveranser är att kundernas resultat ges en möjlighet att skapa förändring i organisationen och att kunden känner att kunskapen hjälper kundens organisation att utvecklas. Detta kommer ställa krav på din förmåga att skapa förtroende, din presentationsteknik och ditt sätt att skapa relationer. För att förstå och leverera på ett professionellt sätt och ge förstklassig service kommer du att få en onboarding och utbildning inom FollowApp och inom Springlifes andra verktyg.

Exempel på uppdrag för Springlifes konsulter:
• Resultatpresentationer
• Chefs- och HR-utbildning
• Chefscoachning
• Workshops till grupper för framtagning av handlingsplaner

Erfarenhetsmässigt är det viktigt att du har en hög förståelse för HR- eller managementarbete i mindre så som stora organisationer med fokus på verksamhetsutveckling. Tidigare arbete som konsult är meriterande. Kommunikation med kundernas VD, chefer i ledningsgrupper, lägre chefer samt hr-chefer är en stor del i rollen som leveranskonsult.
Våra kunder är inne i en spännande utvecklingsresa som vi nu vill att du ska vara med att bidra till vilket även kommer att utveckla dig.
Springlife erbjuder fast lön samt generöst provision- och pensionsavtal. Placering på kontoret i Stockholm.

Projektkoordinator

Som projektkoordinator hos Springlife har du en nyckelroll i vår leverans till våra kunder. Du tycker det är roligt att arbeta i våra digitala produkter och kanske främst med att stödja kunderna med deras arbete i Springlifes prestationsanalys samt vår molnbaserade tjänst FollowApp. Dessa verktyg skapar beslutstöd för företag att optimera sin prestation. Du stödjer även vårt leveransteam av konsulter i våra kundprojekt och vårt säljteam genom demo-förevisningar av våra produkter. Det är viktigt att du har god datorvana och gillar att arbeta i system.
Du kommer att delta i kundernas onboarding i början av deras projekt och fortsätta ge support om kunden får problem under projektets gång. Ditt förhållningsätt till kunderna och din tillmötesgående attityd för deras frågor kommer vara avgörande för projektets resultat och kundernas omdöme om Springlife.
För att förstå och leverera på ett professionellt sätt och ge förstklassig service kommer du att få en onboarding och utbildning inom FollowApp och inom Springlifes andra verktyg.

Exempel på uppdrag för Springlifes projektkoordinatorer:
• Demo-presentationer
• Stöd för kunder vid onboarding
• Support under kundernas projekt
• Skapa resultatpresentationer tillsammans med Springlifes konsulter

Erfarenhetsmässigt är det viktigt att du har förståelse för SaaS-produkter och arbete i molnmiljö. Du måste tycka arbete i Excel och Powerpoint är kul och då vi vill se att du själv är drivande i vårt eget utvecklingsarbete så måste du gilla digitalutveckling.
Våra kunder är inne i en spännande utvecklingsresa som vi nu vill att du ska vara med att bidra till vilket även kommer att utveckla dig.
Springlife erbjuder fast lön samt generöst provision- och pensionsavtal. Placering på kontoret i Stockholm.

Affärsansvarig/Client Executive

Som affärsansvarig har du en nyckelroll i vår verksamhet där du arbetar med nykundsförsäljning av vår SaaS-produkt FollowApp. Du äger hela kedjan från prospektering, genom hela säljprocessen till förhandling och avtalsskrivning. Du arbetar aktivt för att säkerställa att kunden är nöjd och att realationen förblir god. Målet är att vägleda kunden fram till rätt lösning där du arbetar mot en personlig budget med hjälp av moderna systemstöd. För att förstå och leverera rätt lösning och ge förstklassig service kommer du att få en on-boarding och utbildning inom området. Du kommer att arbeta nära ihop med övriga inom säljgruppen för att skapa trygghet för dig vilket i slutändan leder till bästa tänkbara lösning för kunden.

Du kommer fokusera på vårt produktutbud som är en modern molnbaserad tjänst för företags beslutstöd för att optimera deras prestation. Oftast sker försäljningen genom en väldefinierad säljprocess direkt mot kundernas VD. Säljare hos oss har därför insyn i ledningsgrupparbete och kan koppla organisationers prestation till företags lönsamhet och spåra detta i deras nyckeltal. Placering på kontoret i Stockholm.

Vi erbjuder:

  • En nyckelroll i vår organisation
  • Att vara en del av ett marknadsledande managementbolag, ett starkt varumärke och en evidensbaserad produkt
  • En stark kultur med korta beslutsvägar och en öppenhet för idéer och utveckling

Om dig – erfarenheter och personliga egenskaper

  • Har ett par års erfarenhet av B2B försäljning, gärna med fokus på försäljning mot VD
  • Erfarenhet av att framgångsrikt sälja produkter för SaaS-företag
  • Du räds inte för nykundsbearbetning och du kan skapa starkt fokus inom detta samt att du har erfarenhet av att nå avslut inom uppsatta tidsramar.
  • Har förmågan och erfarenheten för att kunna identifiera och bygga relationer med VD och ledningsgrupper
  • Arbetar självgående och har även lätt för att samarbeta i säljgrupp samt i tillfälliga konstellationer

Din profil

Du som söker är proaktiv, känner ett starkt engagemang och en vilja att lyckas. Du är van att uppnå mål och du har koll på siffror och budget. Branscherfarenhet ser vi som en bonus, men dina personliga egenskaper är det viktigaste för att trivas och bli framgångsrik i rollen. Vi tror att du älskar försäljning och kundrelationer.